Bu değerli çalışmalarımızı sürdürebilmek için sizlerin katkılarına ihtiyacımız büyük. Gazetecilik ve demokrasiye olan inancımızı paylaşan herkesi, Uğur Mumcu'nun ışığını daha da parlak hale getirmek ve onun ideallerini daha geniş bir kitleye yaymak için bizlere destek olmaya davet ediyoruz. Yapacağınız her bağış, 30 yılı aşan yolculuğumuzun devamı için önemlidir.
Uğur Mumcu'nun Türkiye’ye adanmışlık ruhunu yaşatmaya devam etmek ve toplumumuzda gerçek gazetecilik ile demokratik değerleri güçlendirmek için sizlerin katkılarını bekliyoruz.
Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
um:ag Vakfı
Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı öncülüğünde, gazeteci yazar Uğur Mumcu ve aydınlarımız anısına düzenlenen 32. Adalet ve Demokrasi Haftası, 24-31 Ocak 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
32. Adalet ve Demokrasi Haftası İzlencesi için tıklayınız.
Copyright © 2023. Tüm hakları saklıdır. Developed Database Bilişim
yorum bırakın...